Advies op maat

Wij bieden advisering en voorlichting voor studenten en leerkrachten in verschillende fasen van de studie en loopbaan. We doen dit door middel van verschillende activiteiten, op individuele basis en voor groepen.

Ons aanbod is weergegeven in onderstaande cyclus.

Onze aanspreekpartners

Onze adviseurs werken in verschillende instellingen, regio’s en scholen in Duitsland en Nederland. Ze hebben een groot netwerk aan beide zijden van de grens en kunnen ook als gids optreden als dat nodig is. Afhankelijk van je vraag of thema verwijzen we je door naar de persoon die je vraag het beste kan beantwoorden.

 

Ulrike Nachtigäller

Zentrum für Lehrerbildung
Universität Münster

Marleen van Grunsven

Saxion Hogeschool

Hebben we jouw interesse gewekt?

Neem dan gerust contact met ons op!

Als je geïnteresseerd bent in onze diensten of meer informatie wilt, aarzel dan niet om contact met ons op te nemen. We kijken ernaar uit om je te helpen en je te ondersteunen op je onderwijsreis.

Spreekuren: maandag (Duits) en woensdag (Nederlands) van 13.00 uur tot 15.00 uur.

Telefoon: +31 (0) 6 – 834 947 58 (alleen tijdens schooltijd, niet in de vakantie)
E-mail: expertisecentrum@edl.euregio.eu

Bedankt voor je interesse in onze diensten!

Klik op de knop om de inhoud te laden vanaf umap.openstreetmap.fr.

Inhoud laden

Maak gerust een afspraak om ons persoonlijk te ontmoeten in het Expertisecentrum. We kijken ernaar uit je te leren kennen!

Hogeschool Saxion (Edith Stein gebouw)
Van Galenstraat 20
7511 JL Enschede

Partners

Geassocieerde partners

Het project Euregionale Doorlopende Leerlijn (EDL) wordt uitgevoerd in het kader van het Interreg VI-programma Deutschland-Nederland en wordt medegefinancierd door de Europese Unie, MWIKE NRW en MB Niedersachsen, alsmede de provincies Overijssel en Gelderland.