Nieuws van de GTI academie: Save the Date!

Weer ‘fertig’ voor het bereiken en ontvangen van Duitse gasten? Wij helpen jullie er graag bij! Van maandag 22 t/m woensdag 24 maart bieden we gezamenlijk met de EUREGIO verschillende webinars en online sessies aan om jullie weer 100 % fit te maken voor de bezoekers uit het buurland.

Niemand weet wanneer precies, maar er zal dit jaar weer voor vrijetijdsbesteding de grens over mogen gegaan zonder beperkingen. Pasen is wellicht nog te optimistisch, hopelijk Fronleichnam (=Sacramentsdag) op donderdag 3 juni 2021 … Op het moment dat het weer mag, verwachten we dat onze Oosterburen de Achterhoek weer snel daarna zullen bezoeken voor winkelen, een dagje vermaak en vakantie. Wellicht dat het drukkere westen van Nederland en de grotere steden meer gemeden worden en er meer vraag is naar de rustigere, ruime, groene regio’s vlak over de grens.

Is uw bedrijf dan goed vindbaar bij de gewenste Duitse zoektermen? Is uw bedrijf dan weer gereed de Duitse gast te ontvangen?

Wij bieden toeristische ondernemers en organisaties die interesse hebben in de Duitse bezoeker verdeeld over deze drie dagen een digitaal gevarieerd programma aan. Het programma is nog niet geheel rond, maar verschillende sprekers vanuit diverse disciplines geven praktische tips, komen met een concreet aanbod en kunnen jullie behulpzaam zijn bij de re-start of opstart.

Reserveer nu alvast de drie dagen in maart in je agenda voor onze digitale Re-Start-week: 22 t/m 24 maart 2021!

Meer informatie over de seminars, tijden, sprekers, inschrijvingsmogelijkheden enz. volgt binnenkort in de volgende nieuwsbrief.

Het grensoverschrijdende projectbureau voor toerisme verheugt zich zeer op deze spannende digitale dagen met jullie en beantwoordt graag jullie vragen!