09-06-2024

Europese verkiezingen 2024: Volg de verkiezingsresultaten live in de ‘grenzeloze’ verkiezingsstudio

De gemeente Enschede en de Stadt Gronau nodigen inwoners en betrokkenen uit om samen op de grens de verkiezingsresultaten te bekijken.

Van 6 tot 9 juni 2024 vinden de Europese verkiezingen plaats. De gemeente Enschede en de Stadt Gronau hebben in samenwerking met de EUREGIO een speciale verkiezingsstudio op de grens opgezet. Hier bent u van harte welkom om samen de verkiezingsresultaten live te volgen. Iedereen is welkom.

Wanneer en waar? Op zondag 9 juni vanaf 18 uur bent u van harte welkom in het conferentiecentrum van de EUREGIO aan de Gronausestraat in Glanerbrug (Vergadercentrum Terhaar-sive-Droste, Gronausestraat 1258). Aanmelding is niet nodig, dus loop gerust binnen!

Wat kunt u verwachten? De avond zal in het teken staan van de Europese verkiezingen. Hoe heeft Europa gestemd? Hoe was de opkomst in Duitsland en Nederland? En hoe zal het Europees Parlement in de toekomst worden samengesteld?

We hopen u te zien op 9 juni voor een avond vol inzicht, discussie en Europese verbondenheid!

Deze activiteiten werd mede mogelijk gemaakt door het Europees Fonds voor Regionale Ontwikkeling (EFRO) in het kader van het Interreg-programma Deutschland-Nederland.

Bron: stad Gronau