Wandel mee voor een drinkbare Vecht!

Van 8 t/m 23 juni 2023 zal Li An Phoa, de oprichtster van Drinkable Rivers, een wandeling maken langs de Vecht. Ze zal maar liefst 170 kilometer afleggen, van de bron in Duitsland tot aan de monding bij Zwolle. Haar missie? Aandacht vragen voor de waterkwaliteit van de Vecht en het herstellen van het ecosysteem, zodat we ooit weer uit deze rivier kunnen drinken!

Li An zal tijdens haar wandeling in gesprek gaan met verschillende mensen uit het Vechtdal, waaronder bewoners, schoolklassen, vissers, boeren en burgemeesters. Ze wil graag horen wat de Vecht voor hen betekent en wat zij kunnen doen om bij te dragen aan een drinkbare Vecht. Iedereen is van harte welkom om mee te wandelen met Li An en deel te nemen aan dit bijzondere project.

Het project is een initiatief van Ruimte voor de Vecht, een netwerkorganisatie die zich richt op duurzame ontwikkeling en bekendheid van het Vechtdal. Heb je vragen? Neem contact op via drinkbarevecht@ruimtevoordevecht.nl. Samen zorgen we voor een drinkbare Vecht!

Voor meer informatie kunt u contact opnemen met Leone Wiersma, communicatieadviseur Ruimte voor de Vecht, via communicatie@ruimtevoordevecht.nl of via 06 – 53926586.