Uitnodiging | Digital Summit Euregio | 18 mei 2022

Het verbinden van partijen in de IT en de industrie, en dan vooral de verbinding tussen de „oude“ en de „nieuwe“ economie in  Noord-Westfalen en Oost-Nederland, met als doel om te komen tot een effectieve uitwisseling van kennis en ervaring op het gebied van  IT-strategieën en oplossing voor nieuwe waarde creatie,  –  dat is de Digital Summit Euregio!

U bent van harte uitgenodigd om op 18 mei 2022 vanaf 9.00 uur daarbij aanwezig te zijn!

Dit congres over IT-strategieën en digitale waarde creatie, dat voorheen meerdere jaren heeft plaatsgevonden onder de naam IT-Strategie-Kongress Nord-Westfalen,  wordt ditmaal als hybride evenement uitgevoerd. Er is zowel een live bijeenkomst in het IHK-Bildungszentrum in Münster als een kosteloos online-evenement, voor wie niet live aanwezig kan zijn.

Was kunt u verwachten?

Op 2 podia delen gerenommeerde experts uit Duitsland en Nederland hun kennis van en ervaring met de trendy thema’s in de digitalisering doormiddel van voordrachten en ronde-tafelgesprekken. En daarbij gaat het niet alleen over techniek, innovatie of digitale businessmodellen. Ook de factor „mens“, en met name het gebrek aan IT-personeel komen prominent aan de orde.

In de „Inspiration Area“ pitchen Start-ups in het kader van de Digital Summit Euregio Award. Bedrijven en instellingen uit Nederland en Duitsland discussiëren met elkaar en met u over het oplossen van het tekort aan IT-personeel en de het innovatie-potentieel van en in de Euregio. Hierbij ook aandacht, in de „Inspiration Area“,  voor de mogelijkheden die de Euregio biedt voor Scale-ups.

Werpt u eens een blik op het programma van #DSE2022.

En, natuurlijk kunt u netwerken op DSE 2022:

De Meeting-Points die de Partner des Digital Summit Euregio bieden u de mogelijkheid om uitgebreid en prettig te netwerken. Beleefd u deze dag samen met elkaar, met een daarbij passende afsluiting, met uiteraard passende versnaperingen.

Informatie en tickets – „Early Bird“-aanbieding geldt nog tot 8 april vindt u op de evenement-website  https://digital-summit.eu/nl/.

De #DSE2022 richt zich op directeuren, CEO’s, CIO’s en IT-managers van kleine en middelgrote ondernemingen en op geïnteresseerden m.b.t. digitale onderwerpen – uit de wereld van oprichters en start-ups uit Noord-Westfalen en Nederland. Het congres is een gezamenlijk evenement van IT-Forum Nord Westfalen, Industrie-Initiative, Digital Hub münsterLAND, Oost NL, ndix BV en IHK Nord Westfalen.

Digital Summit Euregio-698x400_nl