Projectpresentatie „Kunst, Musik und Tanz über Grenzen hinweg“

De Kunstverein ArtHaus Ahaus e.V. en de projectleiding van LEADER-regio Kulturlandschaft Ahaus-Heek-Legden e.V. nodigt hartelijk uit om bij de presentatie van het project „Kunst, Musik und Tanz über Grenzen hinweg“ aanwezig te zijn. De projectpresentatie vindt plaats op: Donderdag, 4 november 2021 om 19:00
in Kulturquadrat in de stad Ahaus.

Jonge kunstenaars, muzikanten en dansers/danseressen uit de grensregio zijn door professionals, die eveneens uit de grensregio komen, op dit evenement voorbereid om in een veeleisend programma hun resultaten te laten zien. De organisatie is er zeer tevreden mee dat het gelukt is om dit project op een grensoverschrijdende manier met Het Stedelijk Lyceum uit Enschede te organiseren.

Dit project is mede mogelijk gemaakt door de stad Ahaus die het Kulturquadrat, met veel technische en personele infrastructuur, ter beschikking stelt. Het is een prachtig voorbeeld voor mogelijkheden van culturele promotie die de financiële middelen uit regionale subsidies van kleine projecten van de LEADER-regio evenals de personele en materiele ondersteuning van de sponsor bieden.

Meer informatie en de mogelijkheid tickets online te kopen vindt u op de website van de stad Ahaus.

Projektpräsentation Projectpresentatie Kunst, Musik Und Tanz über Grenzen Hinweg 2 ©Stedelijk Lyceum Enschede
Projektpräsentation Projectpresentatie Kunst, Musik Und Tanz über Grenzen Hinweg 1 ©Stedelijk Lyceum Enschede