Online Workshops „GIRLS ONLINE (YOUTH ONLINE)“ op 27 juni 2021

Grensoverschrijdende internationale ontmoetingsdag “YOUTH (GIRLS) ONLINE” – Virtuele tweetalige workshops via Zoom voor jongeren uit de grensstreek op 27 juni 2021 – Aanmelding vóór 21 juni 2021, gratis deelname.

Op zondag, 27 juni 2021, organiseert de Stichting Aover de gäöt samen met hun project-partners Stadt Bocholt, Stadt Emmerich, Förderkreis Deutsch-Niederländisches Jugendwerk e.V. en Gemeente Bocholt (B) vier virtuele workshops in het kader van het INTERREG VA kleinproject „GIRLS ONLINE (YOUTH ONLINE)“ voor jongeren. Topics van de workshops zijn tekenen, bakken, beauty, en dansen. De individuele workshops duren anderhalf uren en vinden plaats via de digitale platform zoom.

Met deze workshops willen de organisatoren de jongeren in de gebieden van de Nederlandse-Duitse Euregio’s verbinden en ook enthousiasmeren op het gebied van ervaringen met buitenslandse jongeren en intercultureel leren. Deelnemen kunnen jongeren uit de provincies Gelderland, Limburg, Overijssel en Nordrhein-Westfalen. De promotie zal ook via diverse TV en radio omroepen gaan om zoveel geïnteresseerde mogelijk te bereiken.

De deelnemers aan deze workshops verwerven hun eerste ervaring met internationale samenwerking en met de taal van het buurland. Iedere deelnemer krijgt een pakketje met materialen thuisgestuurd die tijdens de workshops gebruikt worden.

Deelname is gratis, geïnteresseerden kunnen zich online vóór maandag 21 juni 2021 melden: www.aover-de-gaot.eu.

De grensoverschrijdende internationale ontmoetingsdag “YOUTH (GIRLS) ONLINE” wordt mogelijk gemaakt door het INTERREG V A-Programma Deutschland-Nederland en medegefinancierd door de Europese Unie (EU) en het Ministerie van BZK.

Verder informatie:

DE_NL_Vlaggen