Kick-off “Kleinprojectenfonds” Interreg VI op 20 april 2023

Bij grensoverschrijdende samenwerking is elkaar kennen, begrijpen en vertrouwen essentieel. Kleinere  projecten ter ondersteuning van de netwerkvorming hebben dan ook een bijzondere betekenis. Om het  aanvragen van Interreg-middelen voor kleinere initiatieven toegankelijker te maken is de EUREGIO, in afstemming met de andere Duits-Nederlandse Euregio´s en de Interreg-partners een “Kleinprojectenfonds” gestart.

Dit fonds, speciaal ontwikkeld voor initiatieven tot € 25.000 subsidie,  vervangt het bekende People-to-People-programma en richt zich in de toekomst op activiteiten in het kader  van “People-to-People”, “Education”, “Health” en “Governance”. Er is een vereenvoudigde procedure  voor kleinere activiteiten van korte duur die in aanmerking komen voor een forfaitair bedrag van € 750.

Heeft  u  grensoverschrijdende  ambities  en  bent  u  op  zoek  naar  inspiratie?  Bent  u  benieuwd  naar  subsidiemogelijkheden  bij  de  EUREGIO  voor  grensoverschrijdende  activiteiten  tot  €  50.000  (maximaal  €  25.000  subsidie)?  Of  heeft  u  al  een  interessant  projectidee  maar  nog  niet  de  geschikte  partner?

Dan nodigen wij u van harte uit voor de kick-off “Kleinprojectenfonds” op 20-04-2023 om 15.00 uur, in het EUREGIO-vergadercentrum Terhaar sive Droste, Gronausesstraat 1258-1260 in 7534 AV Enschede.

Tijdens  deze  bijeenkomst  komt  u  meer  te  weten  over  de  (vernieuwde)  laagdrempelige  aanvraag-  en  afwikkelingsprocedures voor kleinere projecten binnen dit fonds. Aan het einde van de bijeenkomst heeft u de kans om onder het genot van een hapje en een drankje te  netwerken.

U  kunt  zich  hiervoor  aanmelden  tot  17-04-2023 via  https://forms.office.com/e/xLxtnLbgSq.

Downloads

Programma Download