Grensoverschrijdende fietstocht ‘Stories of Europe’ – fietst u mee?

Fietsliefhebbers opgelet! Op 8 mei tijdens de Week van Europa 2022 organiseren Gemeente Enschede en Stadt Münster samen een Europese fietstocht en u kunt meedoen aan een bijzondere grensoverschrijdende fietstocht tussen de twee steden. De fietsroute is in totaal 84 kilometer en fietst u in een gemengde groep van inwoners uit Enschede (en omstreken) én Münster. Andreas Bittner (ADFC Tourguide) begeleidt de groep fietsers: onderweg zijn er allerlei bijzondere bezienswaardigheden te ontdekken.

Fotoactie: 

Laat u inspireren tijdens de fietstocht en maak onderweg foto’s die voor u een link hebben met “Europa”. Of schiet mooie beelden van bijzondere plekken op de route. Mail de foto’s naar m.koopman@enschede.nl. Dan kunnen uw foto’s worden meegenomen in het social media fotoverslag onder de hashtag #europawoche2022.

Extra informatie: 

  • Datum: 8 mei 2022
  • We verzamelen om 9 uur bij de opstapplek van de Flixbus op het Stationsplein van Enschede. Met een bus wordt u (gratis) naar Münster gebracht om vervolgens een mooie route naar Enschede te fietsen. De bus heeft een aanhanger waar uw fiets in kan.
  • De gemiddelde snelheid tijdens de fietstocht is 16 km/u.
  • Onderweg zijn er pauzes
  • Bekijk de fietsroute hier: https://geo.stadt-muenster.de/enschede_basis/
  • U hoeft niet inwoner van Enschede te zijn om mee te mogen doen. Iedereen is welkom.
  • Kosten: geen

Inschrijven:

Inschrijven kan tot 26 april via het e-mailadres: europawoche2022@stadt-muenster.de

Vragen? 

Heeft u verdere vragen over deze fietstocht? Neem dan contact op met Manon Koopman van de gemeente Enschede: m.koopman@enschede.nl

Mede mogelijk gemaakt door:

Logo INTERREG Deutschland Nederland 1

Grensoverschrijdende fietstocht Gemeente Enschede en Stadt Münster_Week van Europa