EUREGIO Stampodcast – Aflevering 4

De EUREGIO Stampodcast is een podcast van de EUREGIO en EUREGIO Youth over het leven in de Nederlands-Duitse grensregio vanuit het perspectief van de jonge inwoners.

In aflevering vier praten Sina, Michelle en Sander over het thema grenzelozesamenwerking tussen Nederland en Duitsland. Waar zijn verbindingen in de EUREGIO? Bijvoorbeeld tussen steden en universiteiten, maar er zijn ook treinverbindingen over de grens. Wat werkt goed en waar is nog ruimte voor verbetering? En vooral: hoe worden deze verbindingen zichtbaar en wat hebben de inwoners van het grensgebied er aan? Dit en nog veel meer komen jullie te weten in deze aflevering.

Voor deze aflevering hebben we ook een expertinterview gemaakt met Christiane Lösel van het bureau voor internationale zaken van de stad Münster. Delen van het interview zijn in de aflevering te horen. Het hele interview kunt u hier als bonusaflevering luisteren.

Luister nu de nieuwe aflevering van onze podcast op alle bekende platformen, o.a. op Anchor, Spotify en Apple Podcasts of meteen hier!

Klik op de knop om de inhoud te laden vanaf anchor.fm.

Inhoud laden

EUREGIO Stampodcast Cover Aflevering Folge 4