EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars op 7 februari in Hardenberg

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GIP EUREGIO op 7 februari 2023 vanaf 16:30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in de gemeente Hardenberg.

Deelname aan het evenement is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken onder “spreekuren” op www.gipeuregio.eu. Het GIP EUREGIO kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Het EUREGIO spreekuur in Hardenberg vindt plaats in het Gemeentehuis, Stephanuspark 1. Verdere data voor spreekuren en adviesdagen, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn te vinden op de website van de GIP EUREGIO.

GIP EUREGIO Spreekuur Sprechstunde © GIP EUREGIO

Tijdens het EUREGIO spreekuur worden individuele vragen van grenspendelaars beantwoord. © GIP EUREGIO