EUREGIO-spreekuur voor grenspendelaars op 24 mei in Dinxperlo

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het Grensinfopunt van de EUREGIO Gronau/Enschede snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GrenzInfoPunkt op 24 mei 2022 vanaf 16.30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in Dinxperlo.

Deelname aan de EUREGIO-spreekuur is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken via www.gipeuregio.eu / https://grenzinfo.eu/eur/euregio-spreekuren/. Het EUREGIO Grensinfopunt Gronau/Enschede kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Het EUREGIO-spreekuur in Dinxperlo zal worden gehouden in het Kulturhus aan de Maurits Prinsstraat 6 / Terborgseweg 3. Verdere data voor spreekuren en adviesdagen zijn te vinden op de website www.gipeuregio.eu. U vindt er ook algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars.

20220518-EUREGIO-Sprechstunde-EUREGIO-spreekuren-1