EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars op 24 januari in Dinxperlo

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GIP EUREGIO op 24 januari 2023 vanaf 16:30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in de gemeente Dinxperlo.

Deelname aan het evenement is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken onder “spreekuren” op www.gipeuregio.eu. Het GIP EUREGIO kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Het EUREGIO spreekuur in Dinxperlo vindt plaats in het “Kulturhus” aan de Prinsstraat 6/Terborgseweg 3. Verdere data voor spreekuren en adviesdagen, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn te vinden op de website van de GIP EUREGIO.

GIP-EUREGIO-Sprechstunde_Spreekuur

Tijdens het EUREGIO spreekuur worden individuele vragen van grenspendelaars beantwoord. © GIP EUREGIO