EUREGIO-spreekuur voor grenspendelaars op 14 juni in Oeding/D

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het Grensinfopunt van de EUREGIO Gronau/Enschede snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden.

In samenwerking met het Duitse Finanzamt biedt het GrensInfoPunt op 14 juni 2022 vanaf 16.30 uur weer algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grenspendelaars in Oeding/D.

Deelname aan de EUREGIO-spreekuur is gratis voor burgers. Voorafgaande inschrijving is echter vereist. Geïnteresseerden kunnen zelf de gewenste afspraak maken via grenzinfo.eu/eur/euregio-spreekuren/. Het EUREGIO Grensinfopunt Gronau/Enschede kan vragen over het spreekuur ook telefonisch beantwoorden op (053) 46051-51.

Het EUREGIO-spreekuur in Oeding vindt plaats in het “Feuerwehrhaus” aan de Woorteweg 30, 46354 Südlohn-Oeding/D. Verdere data voor spreekuren en adviesdagen, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn te vinden op de website van de GIP EUREGIO.

20220608 EUREGIO-Sprechstunde - EUREGIO-spreekuur.jpg