EUREGIO spreekuur voor grenspendelaars op 12 april in Hardenberg

Werken in een buurland behoort voor veel inwoners van de grensstreek tot het dagelijks leven. Deze bijzondere situatie geeft aanleiding tot de meest uiteenlopende vragen over belastingen, ziektekostenverzekering of pensioenen, die het GrensInfoPunt (GIP) EUREGIO snel en zonder complicaties kan helpen beantwoorden. Deelname nu ook zonder aanmelding mogelijk.

Op 12 april vanaf 16.30 uur is in Hardenberg een GIP-adviseur beschikbaar voor algemeen advies aan voormalige, huidige en toekomstige grensarbeiders. Het Duitse Finanzamt is die dag niet aanwezig.

Deelname aan het evenement is gratis voor burgers. Voor de eerste helft van het spreekuur kunnen geïnteresseerden zelf hun gewenste afspraak maken onder “spreekuren” op www.gipeuregio.eu. Vanaf 17:30 uur is er vrije inloop.

Het GIP EUREGIO kan vragen over dit spreekuur ook telefonisch beantwoorden via (053) 46051-51. Verdere data, alsmede algemene informatie en antwoorden op veelgestelde vragen van grenspendelaars zijn online te vinden op de website van het GIP.

GIP EUREGIO Spreekuur Sprechstunde © GIP EUREGIO

Tijdens het EUREGIO spreekuur worden individuele vragen van grenspendelaars beantwoord. © GIP EUREGIO